Particulieren


Wil jij meer balans, voldoening en plezier in je werk en persoonlijk leven?  


Bij Christien van Zuthem kun je terecht met vragen over studie, werk en persoonlijk leven. 


Voel je je gestresst van je werk en kom je uitgeblust thuis? Blijf je maar aan het piekeren? Vind je het lastig om keuzes te maken over studie, privé en loopbaan? Verlies je binnenkort je baan? Of wil je een betere balans tussen werk en privé? Weet jij wat er speelt op de arbeidsmarkt? En welke kansen er liggen? Leer je kwaliteiten en kansen (beter) kennen, waardoor je met meer balans, voldoening en plezier kunt werken.

​Je merkt het direct als mensen plezier hebben in hun werk of persoonlijk leven. Bijvoorbeeld aan de manier waarop mensen over hun werk of persoonlijk leven praten, aan de twinkeling in hun ogen en/of aan de resultaten die ze met hun werk of persoonlijk bereiken. Dat plezier straal je dan echt uit.

Nieuwsgierig zijn naar jezelf, jouw kracht en jouw talenten, is de basis voor persoonlijke groei.
Samen met jou ontdekken wanneer jij die twinkeling in je ogen krijgt, inspireert mij. Ik vind het prachtig om te zien dat mensen een overwinning op zichzelf behalen, nieuwe inzichten opdoen of de kracht, die vaak al sluimerend aanwezig is, vinden om nieuwe stappen te zetten.


De volgende diensten kunnen worden geleverd:


Wil jij een nieuwe stap zetten?

Neem dan contact op met Van Zuthem Loopbaanadvies en Coaching voor een gratis en vrijblijvend kennismaking/adviesgesprek en haal ook het beste uit jezelf naar boven!
Loopbaancoach Christien van Zuthem geeft je graag advies. Neem contact op.