Ervaringen


De vraag in mijn loopbaantraject ging over het vinden van nieuwe uitdagingen en het omgaan met de organisatiecultuur. Daaronder lag nog oud zeer uit een vorige werkkring.
Christien stelde voor om eerst met IEMT aan de slag te gaan om het oude zeer 'op te lossen'. Het traject heeft me mijn rust en tevredenheid in mijn werk terug gegeven. IEMT heb ik ervaren als een eenvoudige methode met grote werkingskracht. Zo voel ik nu beter wat van mij is en wat van de ander. Tevens ervaar ik meer ruimte en vrijheid om mijn grenzen te stellen. Ik heb Christien ervaren als een enthousiaste, kundige loopbaanbegeleider met oog voor detail.


Bureaumanager , Zutphen

Omdat ik mijn studie bijna had voltooid, moest ik gaan nadenken over wat ik wilde gaan doen na mijn studie. Ik had geen idee wat ik wilde doen of wat ik zou kunnen doen. Om deze reden besloot ik een loopbaanbegeleidingstraject te volgen. Christien is een rustig persoon die naar je luistert en met je meedenkt. De werkwijze was gestructureerd, wat ik fijn vond. Uiteindelijk ben ik er meer achter gekomen wat ik wil en ook met name wat ik kan. Voorheen zat ik gespannen op vacaturesites te zoeken en wist ik niet echt waar ik naar op zoek was. Nu voel ik mezelf rustiger en heb ik duidelijkere criteria en termen voor ogen. De loopbaanbegeleiding is niet alleen voor nu, maar iets wat ik mee kan nemen op mijn verdere pad. Bedankt Christien voor de goede begeleiding!


C. van de Pol, Kerkdriel

Bij onze eerste kennismaking wist ik meteen dat Christien mij kon helpen in de zoektocht naar mijn loopbaan. Na elke sessie verbaasde het mij weer welke talenten en kwaliteiten er naar boven kwamen. Je gaat echt ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wil. Ik werd steeds enthousiaster en gemotiveerder om de juiste baan te vinden die bij mij als persoon past. Christien weet als professional je hierbij goed te helpen op een leuke en creatieve manier.

Ik raad het echt een ieder aan om deze loopbaanbegeleiding te volgen bij Christien. Een goede balans tussen werk en privé maakt je leven een stuk aangenamer, plezieriger en vooral gelukkig. Dit heeft Christien mij meegegeven. Dank je wel Christien.


Rizky Tureay, Secretaresse, Opheusden

De loopbaancoaching bij Christien heeft mij veel inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik wil en wat ik in me heb. Christien is een echte professional met een groot inlevingsvermogen en veel mensenkennis. Ik heb gedurende de coaching mogen ontdekken waar mijn krachten liggen en welke waarden voor mij het belangrijkste zijn. Daarnaast heb ik bepaalde gebeurtenissen uit mijn werkleven een plek kunnen geven en bevestiging gekregen wat mij daarin  erg onzeker maakte. Na enkele sessies bij Christien kwam er een baan op mijn pad, waar ik momenteel werkzaam ben en waar ik mij gelukkig voel en mijzelf kan zijn. Toeval bestaat niet .....


Leerkracht, Zaltbommel