Werkstress en Burnout


Hoe krijg ik mijn energie weer terug?


Stress, iedereen heeft er wel eens mee te maken. Stress is ongezond als je te lang spanning voelt en je geen tijd kunt of wilt nemen voor ontspanning. Je gaat maar door, kunt moeilijk 'nee' zeggen, wilt geen hulp vragen, ...  Herken jij jouw stress-signalen?

Stress-signalen hebben een belangrijke functie. Het zijn signalen dat je te veel hooi op je vork neemt. Het is belangrijk om deze signalen niet te negeren en er iets aan te doen. Doe je dit niet, dan kunnen de stressklachten zich opstapelen en resulteren in fysieke of psychische klachten of uiteindelijk een burnout.

​Je bent niet de enige met stressklachten. Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer één.  31% van het werkgerelateerde verzuim wordt veroorzaakt door werkdruk of werkstress. En als je eenmaal een burnout hebt gehad, dan is er altijd een vergroot risico op een tweede burnout.

Herken jij de signalen? Ken je de oorzaken? En weet je wat je kunt doen om de stress te verminderen?​
​Klik door voor meer informatie en wat je hier zelf aan kunt doen.

Stress Burnout

Meer informatie?
Heb je vragen of wil je meer weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een informatief gesprek.