Particulieren


Wil jij meer balans, voldoening en plezier in je werk en leven?  

Bij loopbaancoach Christien van Zuthem kun je terecht met vragen over studie, werk en loopbaan. 
Voel je je gestresst van je werk en kom je uitgeblust thuis? Vind je het lastig om keuzes te maken over studie, werk en loopbaan? Verlies je binnenkort je baan? Of wil je een betere balans tussen werk en privé? Weet jij wat er speelt op de arbeidsmarkt? En welke kansen er liggen? Leer je kwaliteiten en kansen (beter) kennen, waardoor je met meer balans, voldoening en plezier kunt werken.

​Je merkt het direct aan de manier waarop mensen over hun werk praten, aan de twinkeling in hun ogen en aan de resultaten die ze met hun werk bereiken als ze plezier in hun werk hebben. Dat straal je dan echt uit.
​Nieuwsgierig zijn naar jezelf, jouw kracht en jouw talenten, is de basis voor groei.
Samen met jou ontdekken wanneer jij die twinkeling in je ogen krijgt, inspireert mij. Ik vind het prachtig om te zien dat mensen een overwinning op zichzelf behalen, nieuwe inzichten opdoen of de kracht, die vaak al sluimerend aanwezig is, vinden om nieuwe stappen te zetten.

De volgende diensten kunnen worden geleverd:

Wil jij een nieuwe stap zetten?
Neem dan contact op met Van Zuthem Loopbaanadvies en Coaching voor een gratis en vrijblijvend kennismaking/adviesgesprek en haal ook het beste uit jezelf naar boven!
Loopbaancoach Christien van Zuthem geeft je graag advies. Neem contact op.