Ervaringen


De loopbaancoaching bij Christien heeft mij veel inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik wil en wat ik in me heb. Christien is een echte professional met een groot inlevingsvermogen en veel mensenkennis. Ik heb gedurende de coaching mogen ontdekken waar mijn krachten liggen en welke waarden voor mij het belangrijkste zijn. Daarnaast heb ik bepaalde gebeurtenissen uit mijn werkleven een plek kunnen geven en bevestiging gekregen wat mij daarin  erg onzeker maakte. Na enkele sessies bij Christien kwam er een baan op mijn pad, waar ik momenteel werkzaam ben en waar ik mij gelukkig voel en mijzelf kan zijn. Toeval bestaat niet .....


Leerkracht, Zaltbommel

Bij onze eerste kennismaking wist ik meteen dat Christien mij kon helpen in de zoektocht naar mijn loopbaan. Na elke sessie verbaasde het mij weer welke talenten en kwaliteiten er naar boven kwamen. Je gaat echt ontdekken wie je bent, wat je kan en wat je wil. Ik werd steeds enthousiaster en gemotiveerder om de juiste baan te vinden die bij mij als persoon past. Christien weet als professional je hierbij goed te helpen op een leuke en creatieve manier.

Ik raad het echt een ieder aan om deze loopbaanbegeleiding te volgen bij Christien. Een goede balans tussen werk en privé maakt je leven een stuk aangenamer, plezieriger en vooral gelukkig. Dit heeft Christien mij meegegeven. Dank je wel Christien.


Rizky Tureay, Secretaresse, Opheusden